Naš cilj je da naši gosti budu zadovoljni ...
... ponesu lepe utiske i sećana na boravak kod nas.
Izuzetno nas raduje kada naši korisnici ponovo dođu ...
... jer to znači da je naš cilj ostvaren!
Dobro došli!

Odmaralište "Orjen"


Na samom ulazu u Boku Kotorsku, u njenom najlepšem delu, nalazi se Herceg Novi - grad istorije i modernog turizma. O njegovoj burnoj istoriji dužoj više od 600 godina, svedoče i mnoge tvrđave i ostaci gradskih zidina, mnogobrojne crkve i najveći čuvar pravoslavnog duha, manastir Savina.

Posebna osobenost Hercegnovske rivijere je klima, koja na najmanjem prostoru daje najveće klimatske razlike. U toku kasnih prolećnih dana čovek ovde može istovremeno uživati u toplom primorskom suncu i moru, a da na okolnim planinama gleda sneg.

Idući ka Herceg Novom, sa desne strane na nekoliko stotina metara pre ulaska u tunel koji deli Zeleniku i Meljine, nalazi se odmaralište "Orjen", koje je začeto kao kamp kragujevačkih ferijalaca 60-tih godina prošlog veka. Smešteno u staroj hrastovoj šumi i u potpunosti je renovirano.

Odmaralište "Orjen" raspolaže sa tri vrste smeštajnih kapaciteta: bungalovi "Smiraj", vile "PestoR" i vila "Milica".

Kako do nas?
Više

 


Restoran "Ukus" se nalazi u sklopu odmaralista "Orjen". Očaraće Vas ljubaznim osobljem i ukusnom hranom, kao što njegov naziv govori. Restoran raspolaže sa 120 mesta. Hrana je iz domaće kuhinje i priprema se u odmaralištu. Za obroke su predviđeni dodaci, tako da svako može jesti prema svojim potrebama.


U neposrednoj blizini odmarališta "Orjen" nalazi se veliki fudbalski travnati teren lokalnog fudbalskog kluba, balon sala, kao i hala za više sportova. Ovako neposredna blizina terena i hale omogućava sportske pripreme za razne sportove.


Odmaralište je udaljeno 150 m od plaže i 200 m od centra mesta. Svim gostima je na raspolaganju parking odmarališta koji se zaključava kao i Wi-Fi konekcija za internet.

Odmaralište poseduje svoju plažu za kupanje, tako da gosti odmarališta mogu nesmetano da uživaju u čarima mora, odmora i svog letovanja.

 


Zelimo da istaknemo nas stručan tim animatora, koji ce svojim iskustvom i aktivnostima obogatiti Vaše letovanje i učiniti ga aktivnim i zanimljivim.

  • img01
  • img02
  • img03

 

Zelenika ima specifičnu mikro-klimu koja je rezultat južnog geografskog položaja, blizine mora i planinskih masiva, koji sprečavaju dotok hladnog planinskog vazduha.

Sama Zelenika je mesto koje je vrlo dobro snadbeveno jer ima čitav niz malih prodavnica, kafića, restorana, pekara kao i jedan veliki hipermarket.

Plaže u Zelenici su najrazličitije (šljunak, kamen, sitan šljunak, krupni pesak, pesak, beton) i ima ih mnogo. Ulaz na sve plaže je slobodan i besplatan. Voda je čista i na analizama dobija visoku kategoriju kvaliteta. Ulaz u vodu je na svim, osim betonskih, postepen tako da je pogodno za decu. Ovde nema meduza, ježeva, podvodnih oštrih stena, velikih talasa, tako da možete bezbrižno da se prepustite uživanju i morskoj vodi.

Tokom leta je popularno prelaziti brodom na poluostrvo Lušticu i uživati u egzotićnim plažama i kristalno čistoj vodi (Dobrec, Žanjice, Mirište). Za sve naše goste nudimo mogućnost organizovanje raznih izleta brodićem.


Ono što nas odvaja od ostalih je domaćinska i pozitivna atmosfera. Naš cilj je da naši gosti budu zadovoljni, ponesu lepe utiske i sećanja na boravak. Izuzetno nas raduje kada naši korisnici ponovo dođu, jer to znači da je naš cilj ostvaren.